7 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΔΩΡΑ

Χριστούγεννα!!! Για τους περισσότερους η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου! Γιορταστική ατμόσφαιρα, διακοπές, έξοδος με φίλους, τραπέζι με αγαπημένα πρόσωπα και…Δώρα!

Δώρα γι αυτούς που γιορτάζουν, δώρα για τα παιδιά, γι αυτούς που σε προσκάλεσαν, συμβολικά δώρα, δώρα σε συγγενείς, δώρα, δώρα…

Τρέχεις μέσα στο άγχος, την κυκλοφοριακή κίνηση, το συνωστισμό στα μαγαζιά, περιμένεις σε ατελείωτες ουρές για να πάρεις ένα δώρο για τον καθένα, που να του αρέσει ή που θα σε βγάλει από την… υποχρέωση ας μη γελιόμαστε!

Η όλη διαδικασία αρχίζει όμως, πιο νωρίς, από την ερώτηση “Τι δώρο να πάρω;;;”

Don’t panic!

Ακολούθησε τις συμβουλές μας και κάνε την αγορά δώρου μια διασκεδαστική περιπέτεια!

1. Ξεκίνα έγκαιρα, από νωρίς.

Μην περιμένεις την τελευταία στιγμή. Οργανώσου και βάλε την φαντασία σου να δουλέψει.

2. Κάνε προσωπικά δώρα.

Όσο κι δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε η προσωπική φροντίδα για το κατάλληλο δώρο φαίνεται. Σημείωσε τα ενδιαφέροντά τους, το στυλ τους, τι τους αρέσει γενικότερα και γράψε 2-3 ιδέες που σου έρχονται αυθόρμητα για δώρο.

3. Κάνε προσωποιημένα δώρα.

Χάρισε ένα δώρο που ν΄αναγράφει το όνομά του, τα αρχικά του, μια χαρακτηριστική φράση κάτι δηλ. που δείχνει φροντίδα αλλά και τη δική σου προσωπική σφραγίδα.

4. Πάρε ιδέες από το internet.

Ένας κόσμος ολόκληρος που προτείνει πρωτότυπες ιδέες, με χιούμορ, με εκλεπτυσμένο γούστο που θα σε βοηθήσει να πάρεις και μια ιδέα για τον προϋπολογισμό σου.

5. Κάνε δώρα που…δεν μπαίνουν σε κουτί!

Μια υπέροχη ευκαιρία να δείξεις το πόσο μοναδικό είναι το αγαπημένο σου πρόσωπο είναι να κάνεις δώρο ένα εισιτήριο για τη συναυλία του αγαπημένου του τραγουδιστή, ένα ραντεβού περιποίησης, ένα μασάζ, μια εξερεύνηση μια αξέχαστη εμπειρία!

6. Συσκευασία!

Το μαγικό ραβδί που μεταμορφώνει ένα δώρο από κοινότυπο σε μοναδικό! Με απλά υλικά, φτιάξε μια συσκευασία που να προδιαθέτει θετικά. π.χ. κόψε και κόλλησε τα αρχικά του γράμματα στη χαρτοσακούλα και ρίξε και χρυσόσκονη κάνοντάς τη πιο γιορτινή. Κάνε κολλάζ με την/τον αγαπημένη/ο καλλιτέχνη, με την πόλη που θα ήθελε να πάει κτλ.

7. Κάνε μια λίστα.

Σημείωσε τα άτομα που γιορτάζουν ή έχουν γενέθλια και τι ποσό περίπου υπολογίζεις για το καθένα. Μία λίστα που σας προτείνουμε είναι 7. Κάνε μια λίστα. Σημείωσε τα άτομα που γιορτάζουν ή έχουν γενέθλια και τι ποσό περίπου υπολογίζεις για το καθένα. Μπορείς να κατεβάσεις την λίστα που σου προτείνουμε.

Το κυριότερο, βάλε την χαρούμενη διάθεσή σου και κάνε δώρα που ν’ αντικατοπτρίζουν την αγάπη σου για το άτομο στο οποίο το προσφέρεις και να θυμάσαι, τη χαρά την έχει αυτός που δίνει!

Καλή επιτυχία και Καλά Χριστούγεννα!