Τάσεις Μόδας Φθινόπωρο-Χειμώνας 2014-2015

FS3FW14W-Jewel-Tones

Mια από τις πιο πολυσυζητημένες εβδομάδες στο χώρο της μόδας ήταν η εβδομάδα μόδας του Μιλάνο (7-13/9/2014)!!

Ήδη οι διάσημοι μόδιστροι έβγαλαν στις βιτρίνες τους το δικό τους προσωπικό στιλ προσπαθώντας να ορίσουν και να υπογράψουν τις απόψεις τους για τα χρώματα, τα σχέδια, το στιλ, το μήκος και το ύφος των ρούχων must-have που θα κατακλύσουν τις ντουλάπες μας. 

Τα χρώματα λοιπόν του Φθινόπωρου-Χειμώνα 2014-2015 είναι με κυρίαρχο το ανοιχτό γκρι που σε συνδυασμό με το διαχρονικό μαύρο ή το καθένα ξεχωριστά, καταλαμβάνουν κυρίαρχη θέση στις βιτρίνες του Tom Ford, Prada, Armani. 

Ένα άλλο ενδιαφέρον χρώμα που πολλοί συνδυάζουν με το μαύρο ή το ανοιχτό γκρι, είναι το κόκκινο μπορντώ ή αλλιώς του κρασιού. Αυτή η βαθιά απόχρωση του κόκκινου, φαίνεται να κερδίζει φέτος τις καρδιές των fashionistas. 

Φυσικά, δεν μπορώ να παραλείψω ότι κεντρίζει το ενδιαφέρον το πετρόλ σε όλες τις αποχρώσεις και μάλιστα, μερικοί φτάνουν μέχρι το τιρκουάζ στην καρδιά του χειμώνα. 

Για τους λάτρεις του καφέ, φέτος η απόχρωση του καφέ-κονιάκ δίνει νέα προοπτική σε ένα κλασικό χρώμα. 

Το καμένο-πορτοκαλί έρχεται να συμπληρώσει την παλέτα του φθινόπωρου και όχι μόνο. Αυτό το χρώμα σε συνδυασμό με τα πιο απίστευτα χρώματα όπως το κόκκινο, το καφέ ή ακόμη και το μπλε ηλεκτρίκ, πράσινο πετρόλ δημιουργεί τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις. 

Φυσικά το κίτρινο μουσταρδί-μελί έρχεται φέτος να διεκδικήσει μια ξεχωριστή θέση στην γκαρνταρόμπα μας. Οι τόνοι γίνονται πιο ιδιαίτεροι και πιο έντονοι, ανάλογα με το προσωπικό ύφος μας. 

Απόρροια της κυρίαρχης θέσης που κατείχε στην περσινή χρονιά, το μπλε σε τόνους μπλε-λιλά ή του κοβάλτιου δίνοντας την ευκαιρία για άλλη μια χρονιά να ντυθούμε στους τόνους του. 

Φυσικά,στις αποχρώσεις των παλ χρωμάτων δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε ότι το αγαπημένο χρώμα πολλών μόδιστρων είναι το καμένο-ροζ ή ανοιχτόχρωμο σάπιο μήλο αν το θέλετε αλλιώς.

Το μπεζ-nude, το φυσικό αυτό ουδέτερο χρώμα, συμπληρώνει την παλέτα μιας πολύ ενδιαφέρουσας χρονιάς.